Montaža in centriranje pnevmatik

You are here

Montaža in centriranje pnevmatik

V vrhunsko opremljeni vulkanizerski delavnici vam nudimo kvalitetne vulkanizerske storitve. Montažo in centriranje pnevmatik izvajamo se izvajamo na najmodernejši opremi (HOFMANN, CORGHI, HUNTER), kar vam zagotavlja najvišjo kakovost opravljenih storitev. V primeru, da so vaše pnevmatike izrabljene, vam bodo naši strokovnjaki svetovali najboljšo izbiro pnevmatik za vaše vozilo.

Montaža pnevmatik

Najnovejša tehnologija v naši vulkanizerski delavnici! Popolnoma računalniško voden postopek montaže pnevmatik nam nudi montažo pnevmatike brez mehanskega dotika vašega platišča. Možna montaža tudi do 26'' pnevmatik.

Centriranje koles z najmodernejšo tehnologijo

Hunter GSP9700 meri radialne in bočne sile pnevmatike in pripravi navodila za reševanje in obravnavo problemov, ki jih drugi stroji za centriranje koles ne zmorejo. Hunter-jev GSP9700 je odobren in priporočen s strani proizvajalcev avtomobilov in preizkušen v tisočih mehaničnih delavnicah po svetu kot vodilen v centriranju koles, izračunavanju radialne sile in merjenju ekscentričnosti ter merjenju vlečne bočne sile pnevmatik.

 

Ekskluzivno merjenje s simulacijo ceste uporabi silo kot bi jo povzročila obremenitev do 635kg na pnevmatiko. Vrteči valj pritisne na pnevmatiko in zazna neuravnovešenost kot so vibracije zaradi radialnih sil, vibracije zaradi ekscentričnosti ter napake v konstrukciji gume in kolesa. Za razliko od ne kontaktnega merjenja valj vzame vzorce celotne tekalne plasti pnevmatike skupaj z prispevkom

bočnega dela, kar dodatno prispeva k kvaliteti vožnje.

 

Tehnologija VoziNaravnost MBS meri bočne sile med GSP9700-jevim merjenjem s simulacijo ceste. Sistem GSP9700 nato informacijo o velikosti bočne sile poda setu pnevmatik ter prikaže na ekranu optimalno razporeditev le teh. Pnevmatike so označene in razporejene na vozilo tako, da zagotavljajo najmanjšo možnost vlečenja vozila in s tem najboljšo stabilnost smeri. Vlečenje ali zanašanje iz smeri, ki ga povzročijo bočne sile je lahko sistematično minimizirano, kompenzirano ali eliminirano.

 

Obiščite nas in se prepričajte v vrhunsko tehnologijo in kvaliteto storitev, ki vam jo nudimo.

Attualità

Da noi e possibile pagare con le carte di pagamento seguenti: Maestro, Mastercard, Visa, Karanta,...
Vi offriamo una vasta gamma dei pneumatici estivi, invernali e 4staggioni di tutte le migliori...

ŽBOGAR Optika in vulkanizerstvo d.o.o.
Industrijska cesta 9,
Kromberk
5000 Nova Gorica
Slovenia
 
T: +386 (0)5 300 14 99
F: +386 (0)5 333 09 22
 
info@vulkanizerstvozbogar.com

Orario

Feriali dalle 8.00 alle 12.00
e dalle 13.00 alle 17.30
 
Sabato dalle 8.00 alle 12.00
Domenica e feste chiuso.

  • Bridgestone pnevmatike
  • Firestone pnevmatike
  • Dayton pnevmatike
  • Kumho
  • Michelin pnevmatike
  • Pirelli pnevmatike
  • Sava pnevmatike
  • Toyo pnevmatike
  • Kleber pnevmatike
  • BFGoodrich pnevmatike